Wifi DuoBoost u Hrvatskoj

Ne plaćajte dodatno za nadogradnju brzine interneta – naručite Wifi DuoBoost i uživajte u nevjerojatnim povećanjima brzine WiFi uz BESPLATNU DOSTAVU unutar Hrvatske!

Wifi DuoBoost je dostupan samo online – kupovina sa službene web stranice je jedino jamstvo da dobivate najbolju moguću ponudu.

Sve što trebate učiniti je ispuniti podatke za dostavu na web stranici, platiti vašu narudžbu i pustiti nas da se pobrinemo za ostalo!

O UREĐAJU WIFI DUOBOOST

Nema mnogo stvari koje su iritantnije od sporog interneta i WiFi „mrtvih zona“ u vašoj kući… Za učitavanje jedne web stranice potrebna je čitava vječnost, spremanje video zapisa traje toliko dugo da ga ne želite više gledati, a neprestano „pucanje veze“ prilikom video poziva dovodi do beskrajne frustracije umjesto do sreće. Zvuči poznato? Postoji savršeno rješenje koje sve te iritantne probleme rješava u nekoliko sekundi – i zove se Wifi DuoBoost!

Ovaj kompaktan, ali snažan uređaj omogućuje vam da povećate brzinu i domet svoje WiFi mreže tako što „hvataju“ signal s vašeg rutera i pojačavaju ga kako bi došao čak i do najudaljenijih kutova vaše kuće!

ŠTO ČINI WIFI DUOBOOST TAKO POSEBNIM?

Ako imate sporu internetsku vezu, vjerovatno ste već isprobali više različitih načina da to popravite. Većina rješenja koja mogu popraviti WiFi “mrtve zone”, poput premještanja rutera, prelaska na drugi WiFi kanal ili korištenja ožičene veze ne samo su neugodna, nego i složena ili čak za nekoga nemoguća. Pozivanje vašeg davatelja internetskih usluga također nikada ne pomaže, i uvijek žele da platite više za nadogradnju već skupe usluge… a čak i tada stvari ne idu nabolje!

Wifi DuoBoost je veličinom kompaktan, ali moćan u radu. Obično je više uređaja koji koriste WiFi pod istim krovom – čak niti to više nije problem s ovim genijalnim uređajem. Najbolja stvar kod Wifi DuoBoost je da vam ne treba nikakvo posebno znanje ili dodatna oprema da bi radio – on se povezuje i radi zajedno s vašim postojećim ruterom nakon što ga jednostavno uključite u zidnu utičnicu.  Vaša brzina i pokrivenost WiFi signalom trenutačno se poboljšavaju u cijeloj kući i čak ne morate platiti više davatelju internetskih usluga!

KAKO WIFI DUOBOOST RADI?

Signal većine rutera danas previše je slab da bi mogao služiti potrebama modernih domova. Ne samo da nisu dovoljni za korištenje s više uređaja, nego obično signal ne prolazi čvršće zidove, više katova ili razne druge prepreke…

Vjerojatno znate posljedice – dugo vrijeme učitavanja, učitavanja videozapisa, općenito loša veza… Wifi DuoBoost rješava probleme s povezivanjem u 3 jednostavna koraka:

 1. Uključite uređaj u bilo koju utičnicu u vašoj kući (dodatni savjet: djeluje još bolje ako je priključen na pola puta do “mrtve točke”);
 2. Spojite ga na svoj router;
 3. Uživajte u brzom internetu u svakom kutu vaše kuće!

Ali pitate se, kako to točno funkcionira? Wifi DuoBoost prima vaš WiFi signal i stvara snažniji i brži signal oko vaše kuće! Tako je jednostavno!

GLAVNE ZNAČAJKE

 • Čini vaš WiFi signal bržim, jačim i pouzdanijim
 • Povećava brzine preuzimanja i prijenosa
 • Može se spojiti bilo gdje u vašoj kući
 • Eliminira WiFi “mrtve zone”
 • Jednostavan za instalaciju
 • WPS funkcija
 • Svatko si ga može priuštiti!

TKO MOŽE KORISTITI WIFI DUOBOOST?

Wifi DuoBoost donosi prednosti koje bi visoko cijenili svi kojima je potrebna brža i pouzdanija brzina interneta i šire područje pokrivanja u njihovom domu ili radnom prostoru. Bez obzira jeste li strastveni igrač, ljubitelj filmova ili običan učenik koji treba sve informacije dostupne u svakom trenutku – Wifi DuoBoost će zadovoljiti svačije potrebe.

ZAŠTO KORISTITI WIFI DUOBOOST?

Postoji 4 razloga:

 1. Brzina – odmah nakon povezivanja, uz bržu i jaču WiFi vezu, moći ćete igrati online igrice, gledati filmove, YouTube, uživati u videopozivima bez prekidanja i još mnogo toga!
 2. Nevjerojatno jednostavna instalacija – samo ga priključite, spojite i uživajte!
 3. Univerzalan – kompatibilan s bilo kojim WiFi ruterom, telefonom, prijenosnim računalom ili tabletom;
 4. Isplativ – značajno poboljšava vašu WiFi vezu bez potrebe za dodatnim plaćanjem davatelju internetskih usluga.

KOJA JE CIJENA UREĐAJA WIFI DUOBOOST U HRVATSKOJ?

POSEBNA PONUDA: ograničeno vrijeme, Wifi DuoBoost pokreće promociju u Hrvatskoj koja vam omogućuje da dobijete ovaj nevjerojatni WiFi uređaj za povećanje brzine za 50% nižu cijenu, za samo €99.98 €49.99 uz BESPLATNU DOSTAVU!

KAKO I GDJE KUPITI WIFI DUOBOOST?

Wifi DuoBoost je dostupan samo onlinei može se pronaći na službenim stranicama. Kupnja izravno u službenoj trgovini vam osigurava kombinaciju najbolje cijene i kvalitete.